Villkor

Leverans

När ni vinner en auktion så har ni 10 dagar på er att betala för er auktion, vi har 30 dagar på oss att leverera/lämna ut varan efter registrerad betalning. 95% av leveranserna utförs dagen efter bokning.

Onlinebokning

Har vi ej erhållit en bokning genom denna sida så vet vi inte hur vi skall förhålla oss med ert köp. Därav är det mycket viktigt att ni fullföljer detta åtagande.

Senarlagd leverans

I auktionstexten kan det framgå att varan är på väg in till oss- Då anger vi alltid vilken vecka den når vårt lager. Leverans/hämtning av en sådan vara kan inte utföras förrän angiven vecka. Så vänligen notera detta.

Kontakta oss

Har ni frågor efter fullföljd auktion skall ni vända er direkt till oss. Klaravik kan ej svara för leveranser mm. Vänligen kontakta oss direkt på 072-7339545

Fraktkostnader

Väljer ni att få varan skickad hem till er så fakturerar vi frakten. Fakturan kommer via Svea Ekonomi efter ni fått hem leveransen. I auktionsbeskrivningen när ni bjöd framgick fraktkostnaden.

Transportskador

Om olyckan skulle vara framme och ert gods blivit skadat vid transport. Kontakta DHL och anmäl skadan så ni får ett Skadenummer. Ring sedan till oss på 072-7339545 så hjälper vi er.

Objektbeskrivning

Varan kommer levereras i det utförande beskrivningen förtäljer. Inga varor är monterade utan levereras i sina förpackningar från tillverkaren. Skall saker monteras mm. faktureras kunden för denna kostnad.

Sitens åtagande

Auktionssiten sköter enbart auktioneringen av varan samt tar betalning för auktionsvinsten enligt deras avtal. Efter det är det vi som är ansvariga för leveranser och garanti åtagande. Då är det oss ni skall kontakta inte Auktionsiten.

Hämtning av vara

När ni fått besked att er vara finns för avhämtning ser vi att den hämtas inom 5 arbetsdagar. Vi kan inte lagerhålla en order som vi har processat. Icke upphämtad order kan lämnas ut till ny kund och ni får beräkna längre leveranstid.

Ej mottagen vara DHL

Ordern lämnas till DHL som transporterar varan till den adress ni uppgav vid onlinebokningen. Varan finns 10 dagar efter ni aviserats, därefter går varan i retur. Frakten faktureras alltid, samt skall den skickas om debiteras en ny frakt. Leveransen skall mottagas personligen.

Återköp - öppetköp

Vi erbjuder givetvis 14 dagar öppetköp och tar varan i retur. Godset skall vara oöppnat och i samma skick som ni fick det annars räknas den som använd. En begagnad retur värderas efter Konsumentverkets föreskrifter för avdrag på en vara.

Allmänna Villkor

Vi följer Konsumentverkets föreskrifter inom distansköpslagen och vi hänvisar er att ta del av all denna information på Konsumentverkets hemsida.